AR Consulting Company, Consulting Services

Priprema za razgovor

Sa nama, POSAO će pronaći Vas!

AR Consulting

Od danas ćemo neumorno raditi na izgradnji boljeg sutra.
AR Consulting je odigrao ključnu ulogu u pružanju pomoći radnicima koji traže nova radna mjesta u inostranstvu.

Priprema za poslovni intervju

DOBRA PRIPREMA JE POLA POSLA

Koliko god iskustva da imate prilikom intervjua za posao, dobra priprema je više od pola posla. Sa našom pripremom učinićemo da budete samouvjereni, autentični i  da ostanete fokusirani na ključne segmente čak i u nepredviđenim situacijama koje mogu nastati tokom razgovora.

Priprema omogućava da ostvarite kvalitetan odnos sa poslodavcem istovremeno držeći pod kontrolom situaciju. Mentorski rad na intervjuu za posao usmjeren je isključivo na Vas i vaše potrebe.

Dozvolite nam da vam pomognemo da sebe predstavite u najboljem svjetlu

Intervju predstavlja situaciju u kojoj vam je pružena prilika da na najbolji način predstavite sebe, te nikako ne biste smjeli da propustite šansu da to uradite na najbolji mogući način, odnosno, da predstavite sebe u najpovoljnijem svjetlu.

Prije svega na intervju morate doći spremni, koliko je god to moguće, bez previše improvizacije (koju ne možete apsolutno izbjeći). Pitanja koja poslodavac postavlja su prečica da dobije informaciju koja mu treba, a koja ne mora u prvi mah da ima očigledne veze sa pitanjem koje postavlja. Morate poznavati sebe, sve što ste napisali u CV-u i prijavi za posao, svoje ciljeve i poslovne potrebe, ali nemojte samo prepričavati svoj CV već se potrudite da kažete nešto zanimljivo i korisno o sebi i da konkretno predstavite svoje vrijednosti. Poželjno je da to predstavljanje ne traje duže od dva minuta. To je ujedno i dio u kom poslodavac želi da vas opusti i liši eventualne treme i nervoze.

Intervju ili razgovor za posao je jedan od najvažnijih koraka u zapošljavanju. Kako biste omogućili sebi da date svoj maksimum, najvažnijie je napraviti dobru pripremu.

AR Consulting

Naše konsultacije nudimo
kandidatima svih struka.

  • Tu smo da vam pomognemo pri pronalasku posla iz snova.
  • Zajedno prolazimo kroz sve korake.
  • Dopunjujemo se informacijama.
  • Zajedno letimo u druge zemlje.

Stojimo vam uvijek na raspolaganju.

Imate li pitanja vezanih za naš rad?
Slobodno nam se obratite!

Tražiš novu priliku?

Na našem sajtu možeš da se prijaviš za pružanje pomoći prilikom zapošljavanja. Uputit ćemo vas i obučiti kako da sebi poboljšate šanse prilikom apliciranja za novi posao u inostranstvu. 

Uvijek nam se možete javiti da postavite pitanje ili zatražite savjet koji će vam pomoći. 

Vjerujemo da ćemo posao obaviti mnogo bolje ako unaprijed znamo koja su tvoja znanja i vrijednosti, kako bismo mogli da ti predložimo najbolje za tvoj dalji razvoj. 

Dođi da se upoznamo!